Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Miguel Vitor o ameninţă pe Steaua: Cred că dacă vom juca la fel ca în tur ar trebui să câştigăm acest meci

captura youtube
europa league

Fundaşul echipei Hapoel Beer Sheva, Miguel Vitor, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că el şi colegii săi pot câştiga meciul de pe Arena Naţională cu Steaua, din grupele Ligii Europa, dacă vor evolua la fel cum au făcut-o în partida de pe teren propriu cu formaţia bucureşteană.

"Sper că vom juca la fel de bine ca în meciul tur şi că ne vom crea ocazii de gol. În general cred că dacă vom juca la fel ar trebui să câştigăm acest meci. Ştiu că Steaua este pe primul loc în grupă, dar cred că trei puncte mâine sunt foarte importante pentru noi şi putem continua lupta pentru calificare. Steaua are jucători buni, i-am studiat pe toţi şi suntem pregătiţi sută la sută pentru acest meci", a spus fundaşul portughez.

Partida Steaua - Hapoel Beer Sheva, din cadrul etapei a patra a Grupei G a Ligii Europa, se va disputa, joi, de la ora 22.05, pe Arena Naţională, şi va fi transmisă în direct de Pro TV şi Telekom Sport. În etapa a treia a Grupei G, Steaua s-a impus în deplasare, cu scorul de 2-1, în faţa formaţiei israeliene, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.