Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Chirica le răspunde protestatarilor: Nu suntem un partid 'ciumă roșie'

mihai chirica

Vicepreședintele PSD, Mihai Chirica, a declarat, duminică, la Realitatea Tv că Liviu Dragnea nu i-a cerut demisia și a subliniat că tot demersul său din ultima perioadă este un semnal de alarmă pe care vrea să-l transmită atât partidului din care face parte, cât și oamenilor. „Nu suntem un partid ciumă roșie”, a subliniat primarul Iașului.

„(...) Nu a cerut demisia domnul președinte Dragnea. Am discutat cu unul dintre colegii importanți din forul de conducere al acestui partid și și-a dat seama că nu este o bătălie directă dusă pentru a-i lua funcția, pentru a-l detrona sau pentru a-i prejudicia imaginea, ci, pur și simplu, este o atitudine fireasca a unui partid care s-a reformat din interior. Nu suntem un partid de comuniști, nu suntem un partid „ciumă roșie”. Suntem niște oameni raționali și vrem să demonstrăm că nu este chiar așa cum se vorbește despre noi. Nu vrem răul comunității românești. Vrem doar să recunoaştem greşeli. Eu nu mă simt „ciuma roşie””, a spus Mihai Chirica.

Băsescu anunță VÂNĂTOAREA de oameni politici: 'Cineva a spus: Pe ei'

Mihai Chirica a transmis că în guvernul Grindeanu nu există o problemă în proiectul de guvernare, ci a fost o gravă problemă în proiectul de comunicare, care, spune vicepreşedintele PSD, a fost dezastruoasă.

Întrebat ce urmărește prin pozițiile exprimate în spațiul public, vicepreședintele PSD a răspuns: „Ca un semnal de alarmă, nu putem cere schimbarea propriului nostru guvern, doar n-am muncit degeaba în alegeri. Au pierdut din cauza comunicării, a fost o comunicare dezastruoasă, deoarece guvernul nu este un guvern care a greşit în planul de guvernare, ci în planul de comunicare. Aici este o sincopă. Problemele de comunicare au început încă de când au nominalizat-o pe Sevil Shhaideh pentru funcţia de prim-ministru.”

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.