Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Fifor și Gheorghe Șimon, primele declarații: 'Să trecem la treabă. Programul de guvernare este principala prioritate'

dragnea si noii ministri

Mihai Fifor, propunerea PSD pentru conducerea MApN, a declarat marți că Ministerul Apărării este un minister cu care a colaborat în ultima perioadă și speră că, odată ce Klaus Iohannis va accepta propunerea PSD, să ducă la bun sfârșit toate proiectele pe care și le-a propus.

Liviu Dragnea e la curent cu tehnologia: Șeful PSD a dezvăluit ce aplicații de mesagerie folosește - VIDEO

„Vreau să mulțumesc PSD-ului pentru încrederea acordată pentru acest minister. Este un minister cu care, ca ministru al Economiei, am colaborat în această perioadă, pentru că discutăm despre industria de apărare, discutăm despre înzestrarea armatei și am întâlniri săptămânale cu colegii de la MApN. În mandatul tercut am făcut parte din Comisia de apărare a Senatului României. Știu problemele care sunt acolo. Sper ca, dacă voi fi acceptat de președintele Iohannis și vom depune jurământul, să trecem la treabă și să ducem la bun sfârșit ceea ce ne-am propus”, a spus Mihai Fifor.

Și Gheorghe Șimon a făcut declarații după ce a aflat că este propunerea PSD pentru Ministerul Educației. Acesta a spus că programul de guvernare este „principala prioritate”.

„Mă simt onorat că sunt desemnat pentru acest minister. Am experinţă politică. (...) Fac parte dintr-un partid serios şi mă bucur că fac parte din el. Regăsim în Guvern oameni de partid care au depus o muncă. (...) Programul de guvernare este principala prioritate. Oamenii ne-au votat şi trebuie să ducem programul la îndeplinire", a spus Şimon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.