Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Fifor: Predoiu nu a confirmat participarea la audierea în comisia de anchetă

Inquam Photos / Octav Ganea
mihai fifor

Vasile Blaga, Marcel Opriş, Eugen Tomac şi Maria Ligor vor fi audiaţi marţi în comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009, a anunţat, luni, preşedintele comisiei, Mihai Fifor, precizând că doar Cătălin Predoiu nu a confirmat prezenţa. 

"Până în momentul de faţă, nu avem o singură confirmare, cea a domnului Cătălin Predoiu. S-a făcut corespondenţă cu domnia sa. În rest, toţi ceilalţi au confirmat participarea: domnul Vasile Blaga, domnul Marcel Opriş, domnul Eugen Tomac, doamna Maria Ligor era la vremea aceea ambasador la Madrid. Practic, noi continuăm pe calendarul pe care l-am anunţat", a precizat Fifor, la finalul şedinţei de luni a comisiei, informează agerpres.ro

Potrivit lui Fifor, pentru şedinţa de miercuri au fost invitaţi la comisie Gabriel Oprea, Teodor Baconschi, Anghel Iordănescu, Răzvan Rusu, care era ambasador la Roma în momentul acela. El a spus că Neculai Onţanu nu a putut fi contactat până la ora aceasta. 

"Aşteptăm de la MAE să ni se specifice cine se ocupa de misiunea pe care o aveam la Chişinău la ora aceea", a precizat Fifor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.