Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Goțiu și-a scos certificat medical de la IML. Ce DIAGNOSTIC au pus doctorii

captura tv antena 3
mihai gotiu iml

Senatorul Mihai Goţiu s-a prezentat joi dimineață la Institutul de Medicină Legală de unde a primit un certificat medical, după ce noaptea trecută parlamentarul s-a prezentat la spital. În cursul zilei de joi sau vineri, Goţiu va depune şi o plângere la poliţie pe numele lui Mirel Palada.

„Diagnostic: agresiune declarativă pe care am declarat-o eu. Contuzie buză superioară dreaptă. Contuzie gamba dreaptă. Mi-a recomandat ceva pentru durere. Și aici cred că este o trimitere pentru o radiografie suplimentară. Asta e radiografia de la lovitură”, a spus Goțiu, la ieșirea de la IML.

„Acum va urma depunerea plângerii penale. (...) Probabil, săptămâna viitoare o să iau şi certificatul medico-legal, se va elibera şi voi merge mai departe. Consider că chiar şi în acest caz justiţia trebuie să-şi urmeze cursul, oamenii trebuie să capete încredere în justiţie şi cred că este un caz mediatizat, aşa încât nu voi face decât ceea ce am făcut şi când am venit în Parlament. Nu ştiu dacă voi ajunge chiar astăzi, să văd exact care sunt procedurile, care e secţia competentă, cea care ţine de unde a avut loc agresiunea, dar, nefiind din Bucureşti, nu ştiu care e. Şi în funcţie de programul zilei de astăzi voi ajunge astăzi sau mâine să depun plângerea, o să vă anunţ”, a mai spus Mihai Goţiu. 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.