Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Mărgineanu, scrisoare ironică pentru Ion Iliescu

Artistul Mihai Mărgineanu comentează, în stilul personal, unul dintre subiectele momentului: dezvăluirile fostului președinte, Ion Iliescu, privind prezența închisorilor CIA pe teritoriul României.

"Pe aceasta cale vreau sa-mi cer scuze tuturor organizatiilor teroriste din lume, pentru afirmatiile unui batran cum ca pe teritoriul tarii noastre se afla puscarii americane

Dragi teroristi, nu trebuie sa luati in seama aceste vorbe negandite, pentru ca domnul in cauza este suparat ca au venit americanii si Mama Rusie este deranjata de asta. Domnul in cauza probabil ca este trist ca nu-l mai baga in seama nimeni si ar face orice sa fie din nou in capul mesei", a continuat Margineanu.

Mai mult, pentru a-si sustine declaratia acesta noteaza ca in inchisorile din Romania nu mai este loc nici macar pentru infractorii din tara noastra.

"Noi nu mai avem loc de puscariabilii nostri, daramite de ai vostri. Sunt ticsite toate puscariile si locurile la geam se platesc cu bani grei", a spus artistul.

Astfel, cantaretul le transmite organizatiilor teroriste sa nu se supere pe romanii de rand si sa nu organizeze atacuri in tara noastra.

"Nu va suparati pe noi romanii de rand si mai ales pe romancele de rand pe care le-ati iubit si voi in studentiile voastre din perioadele trecute si sa nu dati acuma cu tot felu' de atacuri teroriste p-aci si cu bombe d-alea artizanale, doar pentru ca un batranel face declaratii iresponsabile.

Eu ma bazez pe inteligenta si bunul vostru simt si imi cer scuze inca o data pentru prostia si rautatea compatriotului meu", a incheiat Mihai Margineanu.

Reactia artistului vine dupa ce Ion Iliescu, fost presedinte al Romaniei, a declarat intr-un interviu acordat publicatiei germane Der Spiegel ca a pus la dispozitia CIA, la sfarsitul anului 2002 - inceputul anului 2003, o cladire in Bucuresti.

"A fost un gest de bunavointa din partea noastra, ne pregateam de aderarea la NATO. (...) Nu am intervenit in activitatile CIA din acea cladire. Eu, in calitate de presedinte in acel moment, am considerat ca nu este ceva important.

Eram aliati, luptam impreuna in Afganistan si Orientul Mijlociu si nu am intrat in detalii privind cererea aliatului nostru de a avea un sediu in Romania", a spus Ion Iliescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.