Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Răzvan Ungureanu, mesaj ciudat: O să scriu despre cele 78 de zile de guvernare

Mihai Răzvan Ungureanu a fost premierul României timp de doar 78 de zile! Este primul premier post-decembrist care a fost demis în urma unei moțiuni de cenzură. La 3 ani de la îndepărtarea PDL de la guvernare, Victor Ponta a organizat un fel de celebrare a evenimentului.

MRU transmite un mesaj ciudat. El poate fi văzut ca unul pentru foștii colegi de la guvernare, cei de la PDL, sau pentru fostul președinte Traian Băsescu, ori pentru cei care l-au debarcat.

”Poate o să scriu o carte despre ceea ce s-a întâmplat în cele 78 de zile de guvernare. Victor Ponta îşi face rău sieşi. Nu organizezi nimic când se împlinesc 10 ani de la semnarea tratatului de aderare la UE, în schimb de interesează o chestiune care pare să-ţi dea o statură politică.

E limpede cât interesează UE pe cei care astăzi conduc România.Sunt județe care nu mai au șansă economică. Când se întâmplă asta, trebuie schimbată garnitura de la Palatul Victoria și să aduci oameni noi care înțeleg ceea ce înseamnă aceste discrepanțe între regiuni.”, a spus MRU la B1 TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.