Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Stoica, după victoria cu Dinamo: 'Am arătat tabela la final, e singurul gest pe care îl pot face când sunt jignit cu ardoare'

www.gsp.ro
Gigi Becali MM Stoica

Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a declarat, duminică, după derbiul cu Dinamo, la care fanii dinamovişti au scandat şi au cântat împotriva sa, că la final a făcut singurul gest pe care îl putea face atunci când este jignit cu ardoare, şi anume a arătat tabela de marcaj. El recunoaşte că şi dinamoviştii au avut ocazii, însă a menţionat că victoria FCSB este pe deplin meritată.

"Cu câteva excepţii, pentru că adversarii au avut ocazii, victoria este pe deplin meritată. Chiar şi după ratarea loviturii de pedeapsă mingea a stat cvasipermanent în posesia noastră. Am avut emoţii foarte mari, în debutul partidei parcă era un deja vu. Nemec făcea o partidă de senzaţie, mă gândeam la partida de anul trecut. Eu poate aş trăi mai calm acest meci, dar atât timp cât peluza dinamovistă îmi face piese dedicate... Am început să prind linia melodică, cuvintele nu, că sunt suburbane. Dar mă mir cum anumite manifestări sunt taxate de foruri, dar unele, în care se discută de fata mea, sunt trecute cu vederea. Nu se poate întâmpla ce vor ei cu fata mea, pentru că ea îşi sărbătoreşte ziua de naştere, la Ibiza. Am arătat tabela la final, e singurul gest pe care îl pot face când sunt jignit cu ardoare. Din echipele importante, să rateze play-off-ul?? Refuz să cred aşa ceva", a spus Mihai Stoica, potrivit News.ro.

Citește și: Alibec, despre schimbarea din timpul meciului cu Dinamo: 'Pur şi simplu m-a schimbat. Am jucat slab şi asta e'

Formaţia FCSB a învins Dinamo, scor 1-0 (1-0), în derbiul din etapa a XII-a a Ligii I, disputat pe Arena Naţională. Unicul gol al meciului a fost marcat de Momcilovici, în minutul 31. Budescu (FCSB) a ratat un penalti, în minutul 76.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.