Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose a EXPLODAT: ieșire NERVOASĂ a premierului, după un mesaj al opoziției

tudose guvern

Premierul Mihai Tudose are o reacție nervoasă, după ce liderii PNL au precizat public că actualul Guvern nu se încadrează în ținta de deficit bugetar. Premierul susține că astea sunt niște ”prostii” și dă asigurări că la finalul anului România va fi sub 3% la deficitul bugetar.

Citește și: Olguța Vasilescu iese la ATAC împotriva Laurei Codruța Kovesi

Citește și: ALERTĂ meteo: Cod galben de furtuni timp de două zile/ HARTA zonelor vizate

”Din când în când mai apar tot felul de voci în spațiul public care ne spune că nu se încadrăm în ținta de deficit bugetar. Eu zic că vom avea un deficit bugetar de sub 3%, la finalul anului. Primul semestru întotdeauna este mai greu, pentru că proiectele se urnesc mai greu după perioada de iarnă, abia acum au pornit marile proiecte.

Uitați-vă pe Eurostat care a spus 3,2. Așa, și? Eu vă spun că 3,2% la jumătatea anului înseamnă sub 3% la finalul anului.

Faptul că tot apare în spațiul public câte o voce de asta care spune: vai, nu vom avea bani de salarii, vai, nu vom avea bani de pensii, vai, sărim din ținta de deficit. Eu cred că este o lipsă de responsabilitate ca lider al unui partid de opoziție să arunci pe piață tot felul de scenarii de genul ăsta. Sunt niște prostii și de aceea este ultima dată când voi mai răspunde unor asemenea prostii”, a declarat Mihai Tudose, la Antena 3, vizibil iritat de declarațiile liderilor politici din opoziție.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.