Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose, dezvăluiri despre discuţiile cu Iohannis: 'Să afle de la mine'

Inquam Photos / George Calin
iohannis dragnea tudose

În ultima vreme, s-au făcut extrem de multe speculaţii în privinţa relaţiei dintre preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Mihai Tudose. Titularul de la Palatul Victoria a ţinut să lămurească totul. Tudose a explicat în direct la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu ce vorbeşte cu şeful statului.

Citește și: Lovitura de imagine la adresa PRO Tv în urma unor acuzații foarte grave! Ce spun reprezentanții companiei

"Am o relaţie normală cu domnul Klaus Iohannis. Mi se pare de bun simţ să vorbesc cu preşedintele. E normal ca el să afle de la mine ce se întâmplă în ţară.  Ştiu ce au făcut alţii, dar nu mă puneţi pe mine să plătesc ce au mâncat alţii", a spus Tudose care s-a referit şi la afirmaţiile unor oameni ieşiţi din sistem care au spus că ţara noastră este în pericol din cauza venirii a sute de mii de musulmani în România.

"Ţara este în siguranţă. Avem una dintre cele mai sigure ţări din Europa şi din lume. Nu cunoaştem ideea de atentat pe viu. Sistemele funcţionează, oamenii sunt altceva", a anunţat Tudose.

Citește și: VIDEO REVOLTĂTOR! Cum au fost umilite angajatele unei fabrici din România de patronul străin

Premierul le dă dreptate celor din sistemul penitenciar care au protestat. "Au dreptate cei din sistemul penitenciar că protestează. Ne-am uitat la tot sistemul şi sunt probleme. Singura parte dezechilibrată e partea de penitenciare. Nu au viaţă prea fericită", crede Tudose.

Premierul îi atacă pe cei care nu cred în creşterea economică din ţara noastră şi explică de ce a decis să să nu se mai facă angajări la stat. "Gurile rele ne acuză că e pe fond de consum creşterea şi că vor fi probleme. Nu este aşa. Am blocat angajările în sistemul de stat. E temporar până vom termina analizele celor care lucrează în aparatul de stat. reducem birocraţia.

Citește și: Milionar celebru divorțează din nou! Suma uriașă pe care i-o va plăti fostei soții

Să fim întregi la minte. ori facem 20 de ministere, ori restrângem. Să nu mai alerge hârtia. Nu dăm afară pe nimeni, dar eficientizăm. Când constatăm că nu îşi fac treaba, trecem la alte măsuri", a încheiat Tudose.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.