Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose face ANUNȚUL SERII, în România: 'Nu ne lăsăm impresionați de cei care vor să scoată banii din România'

Inquam Photos / Octav Ganea
guvern Mihai Tudose

Mihai Tudose a reacționat după ce Comisia Europeană a anunțat că a revizuit în creștere evoluția economiei românești pentru acest an, dar și pentru 2018. Comisia Europeană a majorat prognozele de creştere a economiei României pentru 2017, de la 4,3% la 5,7% şi pentru 2018, de la 3,7% la 4,4%, potrivit previziunilor economice din toamna anului 2017, comparate cu cele din primăvară.

Premierul spune că nu se va lăsa impresionat de cei care vor să scoată banii din România. Îi acuză pe aceștia că fac profit pe ”contribuția românilor, au venit în România pentru mediul de afaceri favorabil, atunci să ne respecte pentru că și noi îi respectăm! Fac profit aici, atunci să plătească aici!”, e mesajul decis al lui Tudose.

Citește și: Pe fondul agravării stării de sănătate a Regelui Mihai, Casa Regală i-a prezentat SUCCESORUL! Cine va prelua conducerea

”Comisia Europeană, FMI, BERD, Banca Mondială au revizuit în creștere evoluția economiei românești pentru acest an. Comisia Națională de Prognoză arată că vom avea o creștere economică record de 6,1% și tindem să credem că vom îndeplini prognoza dată de Comisie.

Cel mai important lucru este ca această creștere economică să se vadă în buzunarele românilor și suntem pe drumul cel bun. Potrivit INS, puterea de cumpărare a câștigului salarial mediu net a crescut cu 14% în august 2017 față de august 2016, iar pensia medie de asigurări sociale a înregistrat o creștere cu 15% față de august 2016.

Citește și: Dezvăluire incendiară a lui Isărescu! Din ce motiv s-a „prăbușit” leul

Măsurile fiscale adoptate ieri sunt sustenabile și vor produce efecte pozitive pentru România, inclusiv pensii mai mari. Vă asigur că vom avea suficienți bani pentru a ne îndeplini atât programul social de creștere a veniturilor cetățenilor, cât și investițiile în infrastructura rutieră, sănătate și educație.

Nu ne lăsăm impresionați de cei care vor să scoată banii din România. Fac profit pe contribuția românilor, au venit în România pentru mediul de afaceri favorabil, atunci să ne respecte pentru că și noi îi respectăm! Fac profit aici, atunci să plătească aici!”, e mesajul lui Mihai Tudose.

Citește și: Doar la noi este posibil: Ce companie de stat a acordat 233 de ANI de concediu medical angajaților, în primele 9 luni ale anului

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.