Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose, întâlnire cu reprezentanții Ford: 'România este un mediu favorabil pentru creşterea investiţiilor'

Inquam Photos / Octav Ganea
Mihai Tudose

Prim-ministrul Mihai Tudose s-a întâlnit vineri, la Palatul Victoria, cu o delegaţie a companiei Ford condusă de vicepreşedintele Andrew McCall, întrevedere ce face parte din dialogul constant dintre Guvern şi reprezentanţii mediului de afaceri, se arată într-un comunicat al Executivului, remis AGERPRES

Conform sursei citate, Andrew McCall a discutat despre stadiul implementării investiţiei Ford de la Craiova, inclusiv despre crearea celor aproape 1.700 de noi locuri de muncă anunţate deja de companie. 

În cadrul întâlnirii, premierul Tudose a subliniat importanţa industriei auto pentru economia românească, atât din perspectiva ponderii sale în dezvoltarea PIB, cât şi din perspectivă socială, prin crearea de noi locuri de muncă atât în mod direct, cât şi prin efectul de angrenare economică. 

"România este un mediu favorabil pentru creşterea investiţiilor, iar dezvoltarea fabricii Ford de la Craiova confirmă acest lucru. Investiţii mai multe înseamnă mai multe locuri de muncă şi mai bine plătite", a afirmat şeful Executivului. 

Potrivit comunicatului, un alt punct atins la întrevedere s-a referit la infrastructură. În acest context, premierul Tudose a menţionat că autostrada Piteşti-Sibiu şi legătura între Piteşti şi Craiova sunt priorităţi ale Guvernului, urmând să fie finalizate până la sfârşitul mandatului. 

La întâlnire au participat din partea Guvernului şi consilierii de stat Marius Nica, Gabriel Andronache şi Felix Rache, se mai arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.