Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose, mesaj neașteptat către cei care protestează împotriva Guvernului

Inquam Photos / Octav Ganea
Mihai Tudose

Premierul Mihai Tudose are un mesaj neașteptat pentru cei care protestează împotriva Guvernului. Tudose susține că sunt și proteste îndreptățite, cu oameni care au motiv să protesteze, dar și proteste care sunt provocate și manipulate de factori politici.

”Unele dintre manifestări sunt normale și corecte, sunt justificate. Altele sunt provocate, cum a fost cea de astăzi. Oameni aduși cu autocarele din 10 județe, nu prea simt ce se întâmplă acolo. Sunt oameni care la ora la care pleca autocarul s-au risipit imediat.

Ultimul protest al medicilor de familie din fața Guvernului a fost îndreptățit. Oamenii ăia chiar aveau dreptate. Sunt oameni care se luptă cu o birocrație infernală (...) Am cerut și eu contractul cadru al acestor oameni. Era un top de hârtie de 10 centimetri. M-am îngrozit! Am format o comisie extrem de activă, oamenii au înțeles că lucrurile nu se pot schimba de pe o zi pe alta, dar chiar încercăm să schimbăm lucrurile, pentru că nu este normal ca un medic de familie să devină un mic SRL. El trebuie să angajeze și asistentă, el trebuie să umble cu hârtiile. Noi îl avem acolo ca medic și trebuie să-l folosim ca medic.

I-am întrebat de ce nu ați venit să vorbim. Oamenii mi-au spus că tot scriu de 10-15 ani și nimeni nu îi băga în seamă până nu vin să protesteze ca să fie vizibili”, a declarat Mihai Tudose, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.