Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose răspunde ACUZAȚIILOR după vizita la Mamaia: 'Restul, puteți specula cât vreți'

Inquam Photos / Octav Ganea
tudose

Premierul Mihai Tudose a declarat, vineri, că deplasarea pe care a făcut-o recent la Mamaia a fost "o întâlnire cu operatorii din turism care s-a desfăşurat într-un hotel" şi a calificat drept "speculaţii" afirmaţiile potrivit cărora ar fi încălcat Codul de conduită al Executivului, aprobat recent, participând în cadrul evenimentului şi la inaugurarea unui hotel. 

"Evenimentul la care faceţi referire, şi care nu ştiu de ce este subiect la Chişinău, a fost o întâlnire cu operatorii din turism care s-a desfăşurat într-un hotel, că de asta sunt operatori din turism. Restul, puteţi specula cât vreţi!", a declarat Mihai Tudose în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurată la Chişinău alături de omologul său moldovean, informează agerpres.ro.

Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la DNA: Foști șefi din cadrul CJ Sibiu, trimiși în judecată


Premierul a fost întrebat dacă nu crede că a încălcat Codul de conduită al Executivului, aprobat recent, atunci când a participat la inaugurarea unui hotel de la Mamaia, dat fiind faptul că documentul interzice să se folosească de numele şi imaginea sa în promovarea unor activităţi comerciale. 

Mihai Tudose a participat marţi la o întrevedere de lucru cu reprezentanţii patronatului din turism desfăşurată la Mamaia, context în care a luat parte şi la inaugurarea unei unităţi hoteliere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.