Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose, reacție după discursul lui Jean Claude Juncker. Ce gafă a făcut premierul

Inquam Photos / Octav Ganea
Mihai Tudose

Premierul Mihai Tudose a reacționat după discursul lui Jean-Claude Juncker, din Parlamentul European, cu privire la starea Europei. Acesta a spus că „este pentru prima dată când Comisia Europeană nu ne critică”. Emotiv, Mihai Tudose a făcut și o gafă, spunând că președintele Consiliului European este Jean Claude Juncker. Precizăm că președintele Consiliului European este Donald Tusk.

„Vreau să remarc şi să felicit toţi membrii Guvernului şi pe toţi românii practic, care au făcut posibil ca în mesajul de astăzi, mesajul anual al preşedintelui Consiliului European (c.n. Comisiei Europene), domnul Jean Claude Juncker, a făcut referire la România şi numai pozitiv. Este un mesaj extraordinar. Este prima dată când Comisia Europeană nu ne critică, ci apreciază demersurile pe care le-am făcut noi, cu toţii. România este eroina acestei poveşti”, a spus Tudose.

Amintim că preşedintele Comisiei Europene (CE) Jean-Claude Juncker vrea ca şefii de stat şi de guverne ai statelor membre UE să se întâlnească în România a doua zi după ce Marea Britanie părăseşte blocul european, în martie 2019, pentru a trasa calea Uniunii cu 27 de membrei.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.