Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose spune că sunt mulţi care doresc ca Guvernul să nu-şi realizeze ţintele: 'Nu doresc asta pentru binele României'

Inquam Photos / Octav Ganea
tudose parlament

Premierul Mihai Tudose a afirmat, joi seară, că sunt multe persoane care doresc ca acest Guvern să nu-şi realizeze ţintele şi să preia guvernarea. "Evident că sunt mulţi care doresc ca acest guvern să nu-şi realizeze ţintele. Nu doresc asta pentru binele României, ci doresc ca ei să ocupe acest loc. Este un proces democratic, până la urmă e factor de progres această dorinţă de a lua locul cuiva", a declarat Tudose, la Antena 3.

Potrivit şefului Executivului, moţiunea de cenzură iniţiată de PNL şi USR, care a fost respinsă joi, a fost "un fel de manifestare ilogică" a unor parlamentari. "Niciun guvern nu este pe vecie, într-o democraţie. (...) A fost o moţiune de cenzură din punct de vedere juridic, dacă vreţi, pe conţinut a fost un fel de manifestare ilogică a unor colegi din Parlament. Nu poţi să iniţiezi o moţiune de cenzură şi în texte să acuzi oameni care nu sunt în Guvern, activităţi care nu ţin de Guvern. (...) Tot în acest timp au fost alegerile sindicale, au fost şi sunt. Anumiţi oameni vor să se legitimeze şi se legitimează prin gălăgia creată. Adunate toate, puse toate la un loc, creează această stare de dezordine", a spus Tudose.

El a mai spus că oamenii de bună-credinţă au început să înţeleagă că au fost manipulaţi. "Astăzi am aflat (...) de două sindicate mari care nu sunt foarte fericite cu ce se întâmplă şi s-au desolidarizat de liderii lor, Sindicatul din Poştă şi Sindicatul din industria de Apărare, oficial, spunând: 'Noi nu participăm la tipul ăsta de mascaradă'. Oamenii de bună-credinţă au început să înţeleagă că au fost manipulaţi, şi că lefurile nu vor scădea, şi că nu vine apocalipsa şi că lucrurile sunt într-o direcţie bună. (...) Nu poate nimeni să ceară nimănui ca în 10 luni sau în primul an să reparăm toate spitalele, să facem toate autostrăzile, să dotăm toate spitalele, toate şcolile să fie după soare şi aşa mai departe", a mai afirmat Tudose.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.