Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose CRITICI dure, în direct la TV, pentru ministrul Transporturilor: Nu mai am pic de încredere!/VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Mihai Tudose

Premierul Mihai Tudose a avut o adevărată explozie în ședința de Guvern și efectiv a șters pe jos cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc. Tudose l-a amenințat, voalat, inclusiv cu remanierea.

”E păcat, avem vești bune pentru România, avem cea mai mare creștere din  Europa, dar avem cozi la pașapoarte. Avem și alte probleme, cum ar fi cele de la TAROM.

Avem și cifre proaste.Domnule Cuc, acum 3 luni v-am întrebat de ce i-ați prelungit mandatul celui de la TAROM. Mi-ați spus că aveți încredere în el și că vă asumați împreună cu el. Acum văd că avem pierderi foarte mari pe primele șase luni. Înțeleg că sunteți o echipă, dar lucrurile nu funcționează, nu mergeți în direcția cea bună”, a spus Tudose.

După mai multe încercări de a-i da replica, fiind întrerupt de fiecare dată de Tudose, ministrul Transporturilor a explicat problemele de la TAROM.

”Pierderile de la TAROM sunt cele pe care le-ați amintit, dar nu se ține cont de o chestiune. Până în luna iunie a funcționat fără 2 aeronave, ceea ce a dus la pierderi. De asemenea, s-a demarat licitația pentru achiziția de noi aeronave și asta a dus la pierderi.

Va urma o analiză serioasă la TAROM și vor urma și restructurări acolo unde este nevoie.”, a spus Tudose.

Premierul i-a spus ministrului Transporturilor că nu mai are încredere în ministrul Transporturilor și i-a transmis că vor avea o nouă discuție.

”Dați-mi voie să nu vă cred! Nu mai ma pic de încredere în ce-mi spuneți! (...) Vom avea și o altă discuție pe tema asta, personală, poate și cu șefii de acolo.

Dumneavoastră știți că cei care au fost desemnați de dumneavoastră să se ducă pe diferite tronsoane de autostradă, știți că nu au fost acolo.

Nu vorbesc de dumneavoastră, că știu că ați fost acolo, dar în ultima săptămână niște oameni din această instituție s-au interesat de această situație și n-au fost pe șantiere. Eu înțeleg că e vară, că e cald, că sunt concedii, dar oamenii aveau o treabă pentru care au fost puși acolo”, a mai spus Tudose.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.