Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose 'ȘTERGE PE JOS' cu Adrian Țuțuianu și spune că el l-a DEMIS: 'E de neacceptat, nu ne jucăm cu aşa ceva'

Inquam Photos / Octav Ganea
Mihai Tudose

UPDATE Administrația Prezidențială confirmă că actele privind vacantarea postului de ministru al Apărării și cele referitoare la preluare interimatului de către Ciolacu au ajuns la Palatul Cotroceni.

Premierul Mihai Tudose a avut o ieşire extrem de dură în direct la România TV. Titularul de la Palatul Victoria l-a făcut praf pe demisionarul Adrian Ţuţuianu şi spune că nu exista altă cale după anunţul că în minister nu mai sunt bani de salarii. Mai mult, Tudose a anunţat cine va asigura interimatul până la numirea unui nou ministru.

Şeful Executivului a precizat că "în maximum" 45 de zile va fi numit un nou ministru al Apărării, după demisia lui Adrian Ţuţuianu.

Citește și: Scandal de corupție la nivel internațional! Un ministru deja arestat

"Să îl întrebaţi pe dumnealui ce s-a întâmplat. Nu e nicio problemă în nicio structură a statului cu salariile. E incredibil acest tip de mesaj. E de neacceptat aşa ceva. I-am spus că demisia ar fi un gest de onoare. Îi reproşez situaţia de acum. Sunt bani de salarii, de tot, şi noi spunem că nu e aşa. Vi se pare că nu e nimic de reproşat? I-am acceptat demisia. Am vorbit cu Klaus Iohannis şi cu Liviu Dragnea.

Citește și: Toți utilizatorii români de Facebook și WhatsApp sunt vizați! Nu trebuie să deschideți acest mesaj

Propunerea mea de ministru interimar este Marcel Ciolacu. Preşedintele aşteaptă hârtiile. Nu putem veni cu asemenea lucruri pe zona de securitate. Nu e puţin lucru demisia. Nu ne jucăm cu aşa ceva. trebuia să ia măsuri, să facă ceva cu cei care au făcut această tâmpenie.

Citește și: Noroc de milioane! Cine este politicianul român care a câștigat la Loto 2,6 milioane euro

Mai e unul deştept care spune că şi la Interne nu ar fi bani. Îi atrag atenţia la toţi. Să nu asculte aşa ceva. Nu e o vizită pe persoană fizică în America. Va merge viitorul ministru. Nu poate să fie vesel pentru ce s-a întâmplat, dar nici noi. Ne vom întâlni la partid, în alianţă şi vom vedea succesorul. Cred că săptămâna viitoare. Nu e o criză în acest moment. Peste câteva ore va fi un alt ministru. Se întâmpla pe plan extern dacă nu făceam nimic. Cineva de acolo a avut imaginaţie. A plătit ministrul că e la el în curte. Ştia că e curtea mare şi de aia şi-a asumat acea poziţie de ministru. Sunt bani în toate ministerele. Într-o săptămână va fi rectificare pozitivă. Nu fac rectificarea poitivă la televizor", a spus Tudose.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.