Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MILIȚIENII de azi

Cristian Bodea

Pentru informarea domnului ambasador Klemm, în mitologia românească, ”MILIȚIENII” sunt niște oameni în haina Statului care preferă să îți dea cu bâta în moalele capului și abia apoi să te întrebe dacă ești vinovat. Un fel de barbari puși de pază la porțile Romei...

Din păcate, îi avem peste tot, nu doar în Poliție. Sau în Servicii. De vreo doi ani, ANAF s-a umplut cu ei, îi vezi cu câtă mândrie tâmpă copiază modelul GESTAPO. DNA era oricum plin de la început, ca doar nici procurorii ceaușiști nu erau mai complecși în gândire decât milițienii cu pulane.

Și prin politică s-au infiltrat mulți... Băsescu și-a construit partidul pe milițieni, nu puteai intra în PDL dacă dădeai dovadă de prea multă inteligența și prea puțină obedientă oarbă. PNL a adoptat rapid sistemul acesta de recrutare, că doar e condus de o droaie de milițieni, unul mai puțin gânditor ca altul. Cum puteau fi altfel, când ”șeful” lor a fost recrutat pe același criteriu: minte puțina, răutate multă?

Pentru ca Iohannis este întâiul milițian al țării. Dar și cel mai priceput. Ăia de rând sunt capabili doar să mânuiască un ciomag, dar ăsta îți dă in cap cu ciocanul DNA și îți taie tendoanele cu secera SRI.

content-image

P.S. Nu vă faceți iluzii, Iohannis nu e atât de deștept. Voiam și eu să par laudativ, să nu tot spună lumea că am ceva cu biata marioneta. De fapt, el nu are minte nici măcar pentru ciomag, cel mult pentru trântit paltonul. Sunt alții care mânuiesc ciocanul și secera de sub poala lui...

 

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.