Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Miliardar, turnat la DIICOT de fosta sotie

avere

Un cunoscut miliardar roman, cel implicat in dosarul bancherilor, a fost turnat la DIICOT chiar de fosta sotie. Irina Truica, cea pe care Remus Truica ar fi inselat-o cu Patricia Kaas, a profitat de ocazia oferita de anchetatori pentru a dea in vileag tot ce stie despre afacerile fostului sot.

Irina Truică le-a dat detalii anchetatorilor despre creditul de 3 milioane de euro luat de soţul ei în 2008, credit care trebuia returnat după trei ani, insa aceasta sustine ca nu ar fi avut banii necesari sa il returneze.

"O asemenea structură a creditului ar fi însemnat ca soţul meu să producă venituri de cel puţin 100.000 euro luna, pentru a rambursa sumele împrumutate. Or, soţul meu nu a înregistrat niciodată venituri de un astfel de nivel, nici măcar pe societăţile în care era implicat, cu atât mai puţin pe persoana fizică", le-a spus Irina Truică anchetatorilor, potrivit datelor de la dosar.

Mai mult, Irina Truică le-a spus procurorilor că soţul ei a garantat creditul cu terenuri care nu îi mai aparţineau: "Soţul meu a vândut două loturi de valoare redusă unei persoane despre care bănuim că era angajată a BRD, la un preţ foarte mic, pentru ca numai după două săptămâni, aceleaşi loturi să fie aduse drept garanţie de către aceeaşi angajată a BRD la creditul luat de Remus Truică", informeaza romaniatv.net.

Remus Truică este urmărit penal în dosarul bancherilor după ce procurorii DIICOT au descoperit că el că a fost beneficiarul unor credite în valoare de peste 35 de milioane de euro.

In acest dosar 'al bancherilor' mai sunt urmariti penal si Adrian Sarbu si Sorin Rosca Stanescu. De asemenea procurorii DIICOT au disjuns si inaintat catre DNA un dosar in care este anchetata si Elena Udrea pentru controversatul credit de 3 milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.