Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Miliardarul Ioan Niculae a bătut recordul la scris-viteză. Judecătorii nu l-au crezut/ MOTIVARE

ioan-niculae

Miliardarul Ioan Niculae, considerat în ultimii ani cel mai bogat român, a rămas în închisoare, după ce judecătorii i-au refuzat eliberarea condiţionată. Magistraţii au considerat că omul de afaceri nu ar fi avut cum să scrie cinci lucrări ştiinţifice de cel puţin 100 de pagini fiecare în mai puţin de 75 de ore, informează Digi 24.

În motivarea deciziei definitive, magistraţii de la Tribunalul Dâmboviţa subliniază că timpul pontat de funcţionarii Administraţiei Penitenciarelor pentru fiecare dintre cele cinci cărţi semnate de omul de afaceri nu este suficient nici măcar pentru lecturarea cărţilor trecute în bibliografie. Mai mult, o parte din cărţile citate în lucrările omului de afaceri nici măcar nu se găseau în biblioteca penitenciarului.

Un alt argument care a dus la respingerea cererii de eliberare condiţionată este dat de un răspuns al Autorităţii Naţionale pentru Cercetare, din subordinea Ministerului Educaţiei: simpla publicare a unei lucrări la o editură recunoscută de autoritate nu îi conferă caracter ştiinţitic, mai scrie sursa citată.

Ioan Niculae a fost condamnat definitiv la doi ani şi şase luni de închisoare, în dosarul "Mită la PSD", și execută pedeapsa din aprilie anul trecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.