Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Miliardarul Ioan Niculae a turnat tot în spatele gratiilor: Ce secrete le-a spus procurorilor DNA

ioan niculae

Omul de afaceri Ioan Niculae, patronul echipei de fotbal Astra, nu uita si nu iarta. Suparat ca inca mai sta dupa gratii si ca sansele sa fie eliberat conditionat sunt tot mai mici, cel care a fost candva cel mai bogat roman l-a denuntat pe Viorel Hrebenciuc pe care il vrea langa el in spatele gratiilor. Niculae spune ca fostul lider PSD l-ar fi presat sa finanteze ilegal campania prezidentiala a lui Mircea Geoană.

Aflat in Penitenciarul de la Gaesti, Ioan Niculae i-a facut o plangere penala lui Hrebenciuc, cel care a fost martor in dosarul care a dus la condamnarea omului de afaceri la 2,5 ani de inchisoare dupa ce a fost gasit vinovat ca a finantat fraudulos campania prezidentiala din 2009 a lui Mircea Geoană.

Citește și: China blochează Coreea de Nord: Ultima mutare a liderilor de la Beijing

Ioan Niculae vine cu declaratii razboinice, acuzandu-l pe fostul vicepresedinte al Camerei Deputatilor ca ar fi mintit in acesta ancheta si mai ales in fata judecatorilor. Niculae s-ar fi plans anchetatorilor ca a fost supus la presiuni de Hrebenciuc, care l-ar fi vizitat chiar in biroul sau, situat aproape de centrul Capitalei.

Potrivit unor surse judiciare, Niculae ar fi afirmat ca i-a platit bani gheata lui Hrebenciuc, undeva la 300-400.000 de lei, bani care au fost platiti cu sacosa si apoi ar fi fost folositi in aceasta campanie electorala. Hrebenciuc spune ca nu stie nimic despre plangerea depusa de Niculae, informează PRO TV.

Citește și: PNL s-a înfrânt. De două ori

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.