Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Militar, reacţie la sfidarea senatorului Daniel Barbu: Știți ce se află în acele cufere metalice

facebook
militari

Valea Florin Paul, un militar care a participat la trei misiuni în Afganistan, a reacţionat pe Facebook, după ce senatorul ALDE, Daniel Barbu, a afirmat că meseria de politician este "mai riscantă decât misiunea unui soldat în Afganistan". Valea Florin Paul îi transmite senatorului ALDE că în cuferele metalice care s-au întors din Afganistan, ce se pot vedea în fotografia ataşată postării, sunt trupuri de militari care au plecat în Afganistan pe o diurnă egală cu 40% din diurna unui politician.

Am participant la 3 misiuni in Afganistan domnule Daniel Barbu. Stiti ce se afla in acele cufere metalice care s-au intors din Afganistan? Nu sunt spagi sau comisioane care circula in cercurile dumneavoastra, sunt trupuri de militari care au plecat in Afganistan pe o diurna egala cu 40% din diurna unui politician.
Ochelarii dumneavoastra ar merita sa fie striviti de bocancul plin de praf al unui soldat. (preferabil sa-i aveti pe nas)
”, scrie militarul pe pagina de Facebook.

Pokemon Go a fost detronat. Aplicația care i-a luat locul

De asemenea, preşedintele Asociaţiei Militarilor Veterani şi Militarilor cu Dizabilităţi, Marius Apostol, rănit în grav în Afganistan de un dispozitiv explozibil improvizat, spune că i se pare incredibilă afirmaţia senatorului ALDE, Daniel Barbu, care compară pericolul „meseriei de politician” cu cel pe care îl întâlnesc minerii şi militarii din Afganistan şi îl invită pe politician să ia parte la o excursie „all inclusive” în teatrul de operaţii

Senatorul ALDE Daniel Barbu a declarat, vineri, că meseria de politician este cea mai grea, mai grea decât meseriile cele mai periculoase, precum mineritul şi a adăugat că este mai riscantă decât misiunea unui soldat în Afganistan, pentru că ”spaţiul public a devenit un fel de teatru de operaţiuni în care orice ales local sau naţional îşi riscă libertatea, sănătatea, în fiecare zi”, conform Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.