Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministerul Finantelor, MAI si ANP ar putea plati daune morale, alaturi de Visinescu

decizie instanta

Curtea de Apel Bucuresti a decis ca statul român, reprezentat de Ministerul de Finante, MAI si ANP sa fie parti responsabile civilmente în dosarul lui Alexandru Visinescu, astfel încât daca instanta va dispune plata unor daune morale, cele trei institutii vor plati si ele, alaturi de Visinescu.

"Admitem cererea de constituire a statului român, reprezentat de Ministerul Finantelor Publice, a Ministerului Afacerilor Interne si a Administratiei Nationale a Penitenciarelor drept parti responsabile civilmente si dispune citarea celor trei entitati la termenul urmator, pentru ca acestea sa-si poata construi apararea", au decis judecatorii Curtii de Apel, la termenul de miercuri al procesului, potrivit Mediafax.
Alexandru Visinescu nu a fost prezent la instanta si, potrivit judecatorilor, el nu a facut dovada faptului ca nu poate sa vina la proces, motiv pentru care la termenul urmator va fi adus cu mandat de aducere, fara a mai fi citat la domiciliu.
Instanta a ridicat, din oficiu, problema instituirii sechestrului asupra bunurilor lui Alexandru Visinescu, iar procurorul de sedinta a sustinut ca acest lucru este necesar.
Procurorul a cerut sa fie pus sechestru pe locuinta fostului tortionar si pe actiunile pe care acesta le detine, solicitând totodata si poprirea veniturilor din pensie ale lui Visinescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.