Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Miniştrii 'din umbră' ai PNL îl laudă pe Mihai Tudose. 'Sprijin necondiţionat' într-un domeniu

Inquam Photos / Octav Ganea
tudose transpirat

Premierul Mihai Tudose este lăudat de opoziţie pentru una dintre cele mai controversată opinii exprimate în ultima perioadă. După ce Tudose a sugerat că părinţii care nu îşi vaccinează copiii ar trebui decăzuţi din drepturi, deputatul PNL Pavel Popescu anunţă sprijin necondiţionat pentru premier în acest domeniu.

Vezi şi: Premierul Tudose sugerează că părinţii care nu-şi vaccinează copiii ar trebui decăzuţi din drepturi

"Cred ca in ansamblul sau PSD este cea mai mare pacoste pe capul romanilor. Daca insa, atitudinea premierului legat de vaccinuri este sincera si urmata de actiuni concrete, cred ca este datoria oricarui politician responsabil sa sprijine neconditionat eradicarea fenomenului nevaccinarii", scrie Pavel Popescu pe Facebook.

În "guvernul din umbră" al PNL, Pavel Popescu este responsabil de domeniul Comunicaţiilor. Postarea deputatului a strâns mai multe aprecieri, inclusiv de la colega sa de partid Mara Calista, ea însăşi în "guvernul din umbră", responsabilă de domeniul "Muncii".

Părinţii care nu îşi vaccinează copiii ar trebui decăzuţi din drepturi, a sugerat premierul Mihai Tudose, într-o declaraţie de presă, miercuri, 26 iulie. Potrivit premierului, există părinţi care au fost decăzuţi din drepturi pentru lucruri mai puţin grave decât refuzul de a-şi vaccina copiii. "Când un părinte îşi condamnă copilul practic la moarte, nu ştiu în ce măsură se mai poate vorbi despre drepturi părinteşti", a mai declarat Tudose.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.