Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministru din Guvernul Cioloş, victima unui furt de identitate

facebook.com
frauda alerta

Un ministru din Guvernul Cioloş denunţă un furt de identitate petrecut pe reaţeaua de socializare Facebook. Cristian Ghinea, ministrul Fondurilor Europene, afirmă că există conturi false care îi poartă numele şi care interacţionează cu românii de pe Facebook.

"Am primit o sesizare că există conturi false sub numele meu, care intră în dialog cu diverse persoane, prezentându-se drept ministru al Fondurilor Europene, promitând diverse lucruri. Nu există nici un alt cont sau pagină Facebook legată de mine în afara acesteia. E fie o tentativă de fraudă fie de compromitere", scrie Cristian Ghinea pe Facebook.

Vezi şi: Stolojan strică visul UNPR: Condiţia pentru fuziunea cu PNL

Ministrul mai ţine să precizeze că nu poate răspunde unor cereri punctuale de ajutor, dar va îmbunătăţi serviciile de asistenţă oferite de ministerul pe care îl conduce.

"Mesajele venite aici (sau altfel) care îmi solicită intervenţii pentru proiecte punctuale sau consultanţă privind aplicaţii nu au primit şi nu vor primi răspuns. Primesc aproximativ 50 pe zi şi am presupus că se va subînţelege. Se pare că nu, aşa că e nevoie de această precizare. Ar intra în contradicţie cu responsabilităţile mele de organizare a sistemului de managament al fondurilor europene. Ministerul Fondurilor Europene dispune de serviciu de helpdesk. Acesta va fi mult îmbunătăţit în perioada următoare", mai scrie Ghinea.

Vezi şi: Românii din Europa, apel la Iohannis şi Cioloş după Brexit

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.