Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministru: În Bulgaria există un centru de propagandă rusească

bulgaria

Ministrul bulgar al apararii, Nikolai Nencev, a afirmat ca are senzatia ca în Bulgaria exista un centru de propaganda ruseasca ce încearca sa creeze tensiuni în cadrul comunitatilor locala si internationala în legatura cu posibile pregatiri de razboi, relateaza marti agentia Novinite.

''Am aceasta senzatie, deoarece sursele sunt mereu aceleasi'', a declarat Nencev într-un interviu pentru postul de televiziune NOVA. ''De asemenea, cei care provoaca ceea ce eu numesc 'isterie' sunt si ei mereu aceiasi. Ideea este de a crea panica si confuzie si de a sugera ca noi urmeaza sa facem ceva împotriva Rusiei sau a Ucrainei'', a adaugat ministrul bulgar al apararii.
Dupa anuntul privind înfiintarea unui centru de comanda al NATO în Bulgaria, o serie de speculatii au fost lansate de catre partidul nationalist de opozitie ATAKA.
''Amenintarile pentru Bulgaria din cauza implicarii sale într-o aventura periculoasa, ca satelit al NATO în Europa de Est, nu prea departe de granitele cu Ucraina si Rusia, sunt foarte reale'', relata, în emisia sa în limba bulgara, postul de radio Vocea Rusiei.
Nikolai Nencev a precizat ca la poligonul militar de la Novo Selo se vor derula 77 de programe de pregatire comune cu NATO în cursul anului urmator. El a subliniat însa ca aceasta nu înseamna deloc ca tancurile NATO vor fi permanent stationate în Bulgaria.
Potrivit ministrului, în Bulgaria nu are loc o mobilizare.
AGERPRES

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.