Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Afacerilor Interne, întâlnire cu ambasadorul SUA

hans klemm

Ministrul Afacerilor Interne, Petre Toba, si ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, au subliniat miercuri, în cadrul unei întrevederi, necesitatea intensificarii cooperarii, în conformitate cu directiile principale stabilite prin Declaratia comuna privind Parteneriatul Strategic pentru Secolul XXI, în conditiile în care consolidarea Parteneriatului cu SUA este una dintre prioritatile Guvernului de la Bucuresti.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), cei doi oficiali au discutat despre întarirea securitatii si intensificarea schimbului de informatii în actualul context geopolitic regional, din perspectiva profilului strategic al tarii noastre si al rolului sau în arhitectura de securitate regionala.

''Ministerul Afacerilor Interne va acorda în continuare o atentie sporita componentei operative pe palierul combaterii criminalitatii organizate, în special pentru destructurarea retelelor infractionale care comit delicte în sfera criminalitatii informatice, obiectivul principal fiind cresterea sigurantei cetatenilor'', se arata în comunicat.

Cei doi oficiali au subliniat beneficiile multiplelor proiecte derulate în parteneriat cu institutii si agentii de aplicare a legii din SUA în domeniul pregatirii profesionale a politistilor români pe linie operativa în cadrul Academiilor FBI din Quantico, Virginia, Ilea din Budapesta si Centrul European de Studii de Securitate George C. Marshall.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.