Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, surprinde din nou: 'A fost o întâlnire plăcută, dar umedă'

mediafax.ro
petre daea

Aflat în weekend la Timişoara pentru deschiderea expoziţiei Banatagralim, ministrul Agriculturii, Petre Daea, a avut ocazia să îşi revadă foştii colegi de facultate, Daea fiind absolvent al Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Banatul din Timişoara, promoţia 1973. Devenit celebru pentru „perlele” sale, ministrul Agriculturii nu a făcut excepţie nici la Timişoara, potrivit Adevarul.

„Sunt într-o dificultate majoră. Acum 44 de ani mă împingea afară din acest platou al ştiinţei interesul de a mă valida ca inginer. După 44 de ani, mă împinge misiunea pe care o am astăzi să iau contact cu o platformă de exprimare a ştiinţei care adună laolaltă reprezentanţi ai clerului, ai administraţiei, ai presei. Dar înconjuraţi toţi de un interes pe care îl manifestă fermierii, pe care vreau să îi salut. Vă salut, dragi fermieri. Aici se regăsesc toate cele învăţate, aici se regăsesc toate acumulate de-a lungul vremii şi astăzi, într-o zi frumoasă, ne dăm mâna interesului de a comunica între noi, de a ne vedea, de a arăta în expoziţii personalizate ce s-a construit de-a lungul vremii”, a arătat Petre Daea în discursul său inaugural.

SURSE - Operațiunea Remanierea ÎNCINGE spiritele între locotenenții lui Dragnea

După discursurile oficiale, Petre Daea şi-a revăzut foştii colegi pe care i-a îmbrăţişat puternic. „A fost o întâlnire plăcută, dar umedă pentru că mi s-au umezit ochii. A fost o întâlnire pe care nu o voi uita”, a spus ministrul Agriculturii. Întrebat dacă îşi aminteşte de o întâmplare mai specială, Petre Daea şi-a amintit de zăpada „vieţii mele” pe care a trăit-o în Timişoara. „Am intrat odată, în 1968 la o sărbătoare cu încă câţiva colegi. Era ziua unei colege şi îmi aduc aminte că atât de frumos a nins încât am stat numai afară să ne jucăm cu zăpadă. A fost zăpada vieţii mele”, a spus Petre Daea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.