Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Carmen Dan i-a vizitat pe copiii internați la Spitalul Judeţean Timişoara

Inquam Photos / Octav Ganea
carmen dan

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, i-a vizitat luni dimineaţa pe cei doi copii care au fost răniţi în timpul furtunii de duminică după-amiază şi care sunt internaţi în prezent la Spitalul Judeţean Timişoara, unde au suferit intervenţii chirurgicale. 

"Am vrut să-i văd pe cei doi minori care au suportat intervenţii chirugicale serioase. Din păcate, Teodora nu este într-o stare foarte bună, este în stare critică. Robert este în stare stabilă. Îmi doresc să se însănătoşească şi să revină acasă, alături de părinţi", a spus ministrul Carmen Dan, potrivit agerpres.ro

Ea a precizat că, dintre celelalte persoane internate în spital, o situaţie mai deosebită este consemnată în cazul unei femei care urmează să fie supusă unei intervenţii chirugicale. 

Conform informaţiilor medicilor, la Spitalul Judeţean din Timişoara au ajuns duminică după-amiază 41 de persoane rănite în urma furtunii, dintre care 11 au fost internate. Doi copii, de 11 şi 10 ani, au fost operaţi şi se află la secţia de ATI. De asemenea, şase persoane se află internate la secţia de Neurochirurgie, patru la Ortopedie şi una la Politraume.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.