Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Carmen Dan, în Hora unirii cu cetățenii municipiului Alexandria

Facebook
carmen dan

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Daniela Dan, s-a prins, marţi dimineaţă, după evenimentele dedicate zilei de 24 Ianuarie la Alexandria, într-o horă a unirii alături de cetăţenii judeţului, ea afirmând că nu a uitat că este şi senator de Teleorman şi de aceea a ţinut să participe la acest eveniment alături de teleormăneni. 

"Este un moment foarte emoţionant pentru mine şi de mare bucurie într-o zi de o asemenea însemnătate să fiu alături de teleormăneni, aşa cum sunt alături de toţi românii, dar să nu uităm, sunt şi membru al Guvernului, dar sunt şi senator de Teleorman şi mi-am dorit ca astăzi, în această zi, să am posibilitatea să fiu câteva momente lângă teleormăneni, şi iată că s-a întâmplat", a spus ministrul Afacerilor Interne, potrivit Agerpres.

Probleme pentru Klaus Iohannis: Se cere suspendarea lui


La eveniment, alături de Carmen Daniela Dan, au luat parte şi secretarul de stat în Ministerului Dezvoltării Regionale, Adrian Gâdea şi Dorin-Sandu Voicu, preşedintele cu rang de secretar de stat al Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale, ambii din Teleorman. 

La Alexandria au mai avut loc marţi dimineaţă o ceremonie religioasă, o depunere de coroane la statuia lui A.I Cuza. Autorităţile locale au pregătit pentru cetăţenii prezenţi la manifestări un număr de 1.650 de sarmale şi 500 de litri de vin fiert.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.