Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Culturii, mesaj CIUDAT. A fost amenințat cu remanierea?

romaniatv.net
guvern ciolos

Ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, tinde să devină un personaj extrem de controversat. După ce și-a dat demisia pe Facebook și apoi a revenit asupra deciziei, acum Alexandrescu are un nou comportament ciudat.

Citește și: A EXPLODAT - Atac INCENDIAR în interiorul Guvernului Cioloș: miniștrii se CANIBALIZEAZĂ

În presă a apărut o scrisoare trimisă de ministru către Grupul de Dialog Social, în care Alexandrescu face o serie de dezvăluiri incendiare din interiorul Guvernului. El explică cum au pus presiune asupra sa miniștrii din Guvern acuzați de plagiat, dar și faptul că se exercită presiuni din cauza exploatării de aur de la Roșia Montană.

Acum, Alexandrescu revine cu un mesaj în care explică că respectiva scrisoare nu era una publică.

”O scrisoare a mea către membrii Grupului pentru Dialog Social, în care sunt membru autosuspendat pe durata mandatului, a ajuns în presă fără voia mea. Precizez că ea era destinată exclusiv informării celor care au redactat comunicatul GDS de susținere a mea. Ea nu a fost destinată publicității. Am reușit să gestionez adecvat situațiile prezentate acolo în exercitarea atribuțiilor mele, și de aceea în legătură cu subiectele expuse acolo nu am nimic de adăugat. Sper că măsurile de reformă pe care le-am luat la Ministerul Culturii beneficiază în continuare de susținerea Prim-Ministrului. Nu am dorit să condiționez în acest mod în vreun fel rămânerea mea în Guvern”, a explicat Alexandrescu.

Citește AICI scrisoarea ministrului Culturii.

Față de duritatea mesajelor anterioare, Alexandrescu a făcut un pas în spate, ceea ce ne face să ne întrebăm dacă nu cumva a avut o discuție cu premierul Dacian Cioloș prin care i s-a atras atenția că afectează imaginea Guvernului în ansamblu și riscă o remaniere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.