Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Culturii stinge scandalul de la Operă. Kobborg acceptă postul de director artistic

vlad alexandrescu

Ministrul Culturii Vlad Alexandrescu, a anunţat, sâmbătă după amiază, printr-o postare pe Facebook că dansatorul şi coregraful Johan Kobborg a acceptat postul de director artistic al Baletului ONB.

Ministrul Culturii Vlad Alexandrescu şi-a exprimat sâmbătă aprecierea şi încrederea faţă de actuala conducere a Operei Naţionale Bucureşti reprezentată de directorul general interimar Vlad Conta, directorul adjunct Tiberiu Soare şi directorul artistic al Baletului ONB, Johan Kobborg.

„Mă bucur să aflu ca Johan Kobborg a acceptat postul de director artistic al Baletului Operei Nationale din Bucuresti. Acum sunt sigur ca Opera are la conducere pe cei mai buni profesionisti. Vlad Conta, Tiberiu Soare, Johan Kobborg. Mult succes tuturor!”, a scris ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, pe pagina sa de Facebook.

Conflictul escaladase după ce mai mulți artiști de la Opera din București au refuzat să mai urce pe scenă în semn de protest față de înlăturarea lui Johan Kobborg, balerin și coregraf de renume, de la conducerea artistică a instituției. Noul director interimar, Tiberiu Soare, numit luni în funcție de ministrul Culturii, a explicat, scurt, că postul nu există în organigramă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.