Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul de Interne, DECIZIE RADICALĂ după incendiul de la Bamboo

Ziarul Liber in Teleorman
carmen daniela dan

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a dispus ca, începând de sâmbătă seara, să se intensifice controalele şi verificările la toate imobilele în care se desfăşoară activităţi cu public numeros, a anunţat purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog.

"Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Daniela Dan, a dispus ca începând chiar din această seară să se intensifice controalele şi verificările la toate imobilele în care se desfăşoară activităţi cu public numeros. De asemenea, vicepremierul şi ministrul Dezvoltării, Sevil Shhaideh, a solicitat Inspectoratului de Stat în Construcţii demararea unui control tematic care să verifice aplicarea legii în domeniu, pentru acest tip de construcţii. Pentru acest lucru, se vor forma echipe mixte constituite din reprezentanţi ai structurilor MAI şi ai Inspectoratului de Stat în Construcţii", a precizat Dajbog, conform Agerpres.

Citește și: Nicușor Dan DEZVĂLUIE de ce NU avea clubul Bamboo autorizație: 'Intrăm în zona unei adevărate MAFII'

Ea a adăugat că ministrul de Interne a cerut ca toate structurile MAI care sunt implicate în ancheta deschisă de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti cu privire la incendiul din Clubul Bamboo să acorde tot suportul necesar, astfel încât aflarea adevărului să se facă cu celeritate.

"Continuă în acest moment operaţiunea de lichidare a focarelor de incendiu. Echipele mixte, formate din pompieri şi poliţişti, verifică împrejurările care au provocat incendiul. Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă recomandă persoanelor care au fost în club să se prezinte la unităţile de primiri urgenţe la apariţia oricăror simptome care ar putea avea legătură cu incendiul. Situaţia este în dinamică până la finalizarea cercetărilor la faţa locului. Preşedintele şi premierul au fost informaţi cu privire la măsurile dispuse şi la acţiunile desfăşurate", a subliniat Monica Dajbog.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.