Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Educației, întâlnire fulger în biroul lui Dragnea, după ce liderul PSD l-a mustrat public

Inquam Photos / Octav Ganea
lansare compendiu manual LIVIU POP

Ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a avut, miercuri, o întâlnire cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, în biroul acestuia, Pop menţionând că nu a discutat despre o eventuală demisie din funcţia de ministru şi că liderul PSD nu i-a reproşat nimic.

"A fost vorba de o problemă pe care am soluţionat-o, nu are nimic de a face cu agenda publică", a declarat Liviu Pop după întâlnire.

Citește și: Sorin Grindeanu bagă bățul prin gard: 'Să nu-l confundăm pe Liviu Dragnea cu PSD'

Întrebat în legătură cu apariţia unor informaţii conform cărora i s-ar fi cerut demisia de la conducerea ministerului, Liviu Pop a spus: "Nu am discutat acest aspect".

Liviu Pop a subliniat că în sistemul de învăţământ sunt probleme pe care le-a rezolvat şi că preşedintele Camerei Liviu Dragnea nu i-a reproşat nimic.

"Nu ştiu ce probleme (în sistemul de învăţământ - n.r.) sunt decât cele pe care le-am rezolvat. Nu mi-a reproşat nimic preşedintele", a adăugat el, conform Agerpres.

Întrebat dacă îşi face bine treaba la minister, Liviu Pop a răspuns: "Eu zic că da".

Citește și: Liviu Dragnea, ATAC la un important lider sindical. Președintele PSD acuză jocuri politice

Întrebat dacă ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a făcut ”erori sau greşeli”, liderul PSD a atras atenţia asupra faptului că o comunicare defectuoasă din partea miniştrilor poate produce defecţiuni majore şi tulburări în societate.

”Orice comunicare greşită poate produce defecţiuni majore, poate produce tulburări în societate, poate produce confuzii în societate şi nemulţumiri. Sper ca în ultima perioadă au înţeles că comunicarea nu e o joacă, nu e un moft şi nu e un motiv mic sau neimportant de a nu se lua în discuţie atitudinea unui membru de partid. O comunicare constant proastă, făcută alandala induce un sentiment de neîncredere în rândul populaţiei care este esenţial pentru stabilitatea Guvernului. Sunt oameni care sunt beneficiarii unor măsuri guvernamentale, dar dacă «beneficiază» de o comunicare neorganizată nu mai ştiu clar dacă ceea ce primesc e de bine sau e de rău”, a spus Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.