Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Energiei, despre șeful RADET: E în sevraj financiar

Andrei Gerea

Război total între Ministrul Energiei, Andrei Gerea şi directorul RADET, Gabriel Dumitraşcu. După ce instituţia a anunţat că bucureştenii vor rămâne fără apă caldă şi căldură de pe data de 15 noiembrie, Gerea a lansat un atac dur.

Citeşte şi: Bruxellesul se implică: Mesaj pentru Dacian Cioloş

"Dumitraşcu e în sevraj financiar. Ce public demisia acestui om, iar Primăria Capitalei să aducă urgent un al om acolo. Directorul RADET tratează iresponsabil problemele bucureştenilor şi pune mai presus de acestea interesele personale", a tunat Gerea care crede că cea mai bună soluţie ar fi ca RADET-ul să fie declarată falimentară.

Citeşte şi: Iohannis, decizie de ULTIM MOMENT în privinţa Justiţiei

Gerea a încercat să-i liniştească pe bucureşteni şi a transmis că nu vor fi probleme cu livrarea apei calde şi a căldurii. "ELCEN va continua furnizarea agentului termic. Va duce apa caldă şi căldura la poarta RADET. De săptămâna viitoare, ELCEN va plăti în avans gazele cumpărate de la Romgaz, cu bani din activitatea de furnizare a energiei electrice", a mai spus ministrul interimar al Energiei.

Citeşte şi: Un nou nume surpriză pe lista lui Cioloş. Cine va fi ministrul Muncii (surse)

În replică, directorul RADET i-a răspuns dur lui Gerea. "Nici nu are de unde să înţeleagă, că nu a avut legătură cu energia decât în calitate de consumator, probabil în viaţa dânsului a aprins ca noi toţi becul sau aragazul. Cred că altă tangenţă nu a avut cu energia. Uitaţi-vă la afirmaţiile trăsnite pe care le-a făcut de-a lungul timpului. (...) Spunea în primăvară că România nu are nicio centrală de acumulare prin pompaj. Fals. Sunt centrale cu acumulare prin pompaj pe râul Olt de ani de zile", a declarat Dumitraşcu, vineri, într-o conferinţă de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.