Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Finanțelor, anunț de ultimă oră despre banii românilor

AGERPRES
Ionut Misa

Ministrul Finanțelor Ionuț Mișa a anunțat miercuri că Guvernul realizează o rectificare bugetară pozitivă cu încadrarea în deficitul de 2,96% din PIB.

„Creșterea economică de 5,8% înregistrată pe semestrul I a dus la revizuirea pozitivă a creșeterii economice pentru anul 2017 de la 5,2% (...) la 5,6%. Astfel, PIBul nominal estimat s-a majorat cu 21,9 mld lei. (...) În aceste condiții, Guvernul realizează o rectificare bugetară pozitivă cu încadrarea în deficitul de 2,96% din PIB.”, a spus Mișa.

Prin rectificarea bugetară, veniturile au fost actualizate, ținând cont de încasările realizate pe ultimele 7 luni din acest an, precum și de măsurile legislative, a mai precizat Ionuț Mișa.

Ministrul Finanțelor a adăugat că s-au adăugat fonduri suplimentare la bugetele locale, la ministerul Agriculturii, la MAE, la Ministerul Sănătății, la Ministerul Mediului de Afaceri, Ministerul Muncii, Ministerul Finanțelor Publice.

Totodată, diminuări au fost înregistrate la Ministerul Dezvoltării Regionale, la Ministerul Transporturilor și la Ministerul Comunicațiilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.