Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Finanțelor își anunță RETRAGEREA: cine îi va lua locul/VIDEO

Inquam Photos / George Calin
Viorel Stefan

Ministrul de Finanțe, Viorel Ștefan, își anunță retragerea din Guvern și susține că locul său va fi luat de secretarul de stat, Ionuț Mișa.

Viorel Ștefan a explicat că a lucrat foarte bine cu Misa, iar faptul că acesta îi va lua locul în Guvern ”nu poate decât să mă bucure. Este omul potrivit să continue ceea ce am început”, a spus fostul ministru al Finanțelor.

"Sigur că da, e secretar de stat în Ministerul de Finanţe, a coordonat în această perioadă partea de legislaţie fiscală. (...). Deci, mi se pare omul cel mai potrivit să continue ceea ce am început împreună. Îl voi ajuta, indiferent din ce poziţie voi fi, voi fi alături de domnul Ionuţ Mişa, pentru că cred că pot să transfer din experienţa mea. A fost un efort susţinut de şase luni, ceea ce nu mi-a permis să fiu foarte vizibil pentru că muncesc foarte mult, e un minister foarte greu. Dacă ne amintim cum a început anul, bugetul cu întârziere (...) am început construcţia bugetului cu moştenirea ultimelor măsuri pe care le adoptase guvernul tehnocrat şi nu a fost uşor, am reuşit să facem un buget pe care l-am executat în primele patru luni"

Ionuț Mișa a ajuns în Ministerul Finanțelor la începutul acestui an, după ce a plecat din funcția de Director general al Direcției Generale de Administrare a Marilor Contribuabili din ANAF.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.