Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Ghinea, CEARTĂ cu șefa comisiei din Parlament. Sebastian Ghiță, prezent la ședință

cristi_ghinea

Comisia pentru afaceri europene din Camera Deputaţilor îl audiază, luni, pe Cristian Ghinea, ministrul Fondurilor Europene.

Ședința a debutat însă cu o ceartă între Cristian Ghinea și șefa comisiei, Ana Birchall.

„Am văzut postarea dumneavoastră, cea referitoare la declaraţiile premature. Spuneţi punctual ce declaraţii premature“, a început Birchall.  „Colegele şi colegii mei vom sta până se vor epuiza toate întrebările. Nu ne vom grăbi. Putem sta oricât. Am fost neplăcut surprinsă de postarea dumneavoastră“, a completat aceasta.

Dacian Cioloș, despre efectele BREXIT asupra României

„La comunicatul dumneavoastră de ieri. Spuneţi dumneavoastră că gradul de absorbţie e zero. Eu am fost elegant când am spus declaraţie prematură, ca să nu spun că e minciună”, a spus Cristian Ghinea.   „V-am pus la dispoziţie scrisoarea care arată că au fost trimişi spre România 57 de milioane. Nu aveţi nicio legătură cu aritmetica”, a mai spus noul minstru al Fondurilor Europene.

Deputatul PSD Sebastian Ghiţă, unul dintre politicienii care au avut schimburi de replici mai dure cu actualul ministru al Fondurilor Europene, este și el prezent la audierea lui Ghinea, relatează Adevărul.

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, audiat în comisia de specialitate

Merg de la ora 14.oo la Camera Deputaților, la o întâlnire cu Comisia de Afaceri Europene.

În semn de respect pentru instituția Parlamentului, voi fi însoțit de toți secretarii de stat și de membrii cabinetului meu.

Mulțumesc Comisiei pentru invitație, sunt convins că declarațiile premature făcute presei de Președinta Comisiei, dna Ana Birchall, sunt provocate de neînțelegeri care vor fi lămurite.

Invit presa acolo. Va avea loc în sala de şedinte a Comisiei pentru afaceri europene a Camerei Deputaţilor, nivel P”, este mesajul postat de noul ministru pe contul de Facebook, de la care a pornit contrele între cei doi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.