Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Ghinea, în război total cu Ghiţă: 'Borfașii devin fasciști înainte de alegeri'

ghinea ghita

Războiul dintre ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, şi deputatul PRU Sebastian Ghiţă înregistrează o nouă etapă, printr-un atac dur al oficialului guvernamental. Ghiţă, ministrul Comunicaţiilor în guvernul din umbră al PRU, este caracterizat prin termen duri, precum "borfaş" şi "fascist".

"Vă invit să urmăriți reportajul de la ProTV – ”România, te iubesc!” despre digitalizarea administrației din România. Sebastian Ghiță recunoaște practic că e un sistem corupt. Și pune actuala curățenie pe seama faptului că ”firmele lui Soroș” vor să le ia lor locul. În ce mă privește, firmă românească sau nu, trebuie să facă treaba, să nu mai planteze oameni în MFE, OIPSI și AM-uri ca să umfle contractele și să livreze ce promite. Și basta.

S-ar crede că din cauză ca s-a luptat Ghiță cu Soroș a rămas administrația românească nedigitalizată. Au aplicat tactica IT-ul pârjolit: furăm noi tot ca să nu rămână nimic pentru alții. Repet o idee importantă: furtul în sine e grav, dar mai grav este că băieții ăștia ne-au condamnat la subdezvoltare și stat la cozi. Nu poți guverna modern fără să ai sisteme IT funcționale, nu poți debirocratiza dacă instituțiile nu pot scăpa de hârtie. Noi toți plătim la orice contact cu administrația acest rateu de a intra cu statul în epoca digitală. Iar acest rateu e din vina ”băieților deștepți”, cum își zice Ghiță însuși, pe care i-a apucat să fure din patriotism.

Borfașii devin fasciști înainte de alegeri, poate-poate scapă de pușcărie. Aveți grijă să nu scape! Share ca să se afle", scrie Ghinea pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.