Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Justiției, anunț surpriză: Când vrea Tudorel Toader să ia o decizie cu privire la Kovesi

Inquam Photos / Octav Ganea
tudorel toader

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat marţi că s-ar putea să anunţe decizia în cazul procurorului şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, chiar de sărbători, în ziua de 31 decembrie. 

Prezent marţi la sediul CSM, unde Secţia pentru procurori a discutat raportul Inspecţiei Judiciare privind controlul efectuat la Parchetul General, Tudorel Toader a fost întrebat de jurnalişti când va anunţa decizia în cazul şefei DNA, în baza raportului întocmit de IJ.

Dragnea îl REFUZĂ pe Iohannis: Șeful PSD nu va merge la recepția de la Cotroceni! 'Am învățat să nu-l mai contrazic pe domnul Tăriceanu' - VIDEO


"În momentul în care voi lua o decizie, vă voi invita la o conferinţă de presă. Într-un termen scurt, nu mai târziu de anul acesta. Nu am luat concediu anul acesta, nu voi lua nici de sărbători, deci s-ar putea să vă chem pe 31 decembrie", a răspuns Toader, potrivit agerpres.ro

În legătură cu raportul controlului efectuat de Inspecţia Judiciară la Parchetul General, Tudorel Toader nu a dorit să spună care sunt concluziile. 

"S-a discutat conţinutul raportului. Au fost discutate concluzii pe fiecare obiectiv. S-a stabilit dacă Secţia de procurori îşi însuşeşte sau nu raportul de control. (...) Concluziile mele vi le voi spune în momentul în care mă voi exprima public - sigur, şi aici este public - în momentul în care voi prezenta raportul meu ca ministru al Justiţiei. Vă voi anunţa, vă voi invita la Ministerul Justiţiei la conferinţă de presă, în care voi prezenta de data asta concluziile mele ca ministru al Justiţiei vizavi de raportul Inspecţiei", a precizat Tudorel Toader.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.