Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Justiției, mesaj TRANȘANT în cazul Puiu Popoviciu: 'Sunt SURPRINS că a putut să plece din țară'

Inquam Photos / George Calin
tudorel toader

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a afirmat miercuri că este surprins că omul de afaceri Puiu Popoviciu a reuşit să plece din ţară exact înainte de hotărârea definitivă.

"Eu sunt surprins, să nu spun nedumerit, cu privire la faptul că şi în alte cazuri cu rezonanţă, probabil şi în altele cu mai puţină rezonanţă publică, Puiu Popoviciu a putut să plece din ţară exact înainte de hotărârea definitivă sustrăgându-se astfel, fie şi temporar, exigenţelor legii penale, mandatului de arestare. Voi vedea dacă am primit documentele de la instanţa de judecată. Am vorbit zilele trecute, chiar dacă au fost zile libere, cu conducerea direcţiei de specialitate Redactăm documentele şi le trimitem de îndată la autorităţile judiciare londoneze. (...) Vă spun că azi-mâine le trimitem imediat ce le primim", a declarat Tudorel Toader, la Ministerul Justiţiei.

Citește și: Tudorel Toader îl cheamă la RAPORT pe procurorul general: întâlnire de GRADUL ZERO

Pe 3 august, omul de afaceri Gabriel Puiu Popoviciu a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 7 ani închisoare în dosarul "Băneasa". Instanţa supremă a admis în parte apelul lui Popoviciu şi i-a scăzut pedeapsa de la 9 ani, cât primise la Curtea de Apel Bucureşti, la 7 ani închisoare.

Omul de afaceri Puiu Popoviciu a fost reţinut luni de către London Motropolitan Police, informează IGPR. Schimbul de date şi informaţii a avut loc prin CCPI - Biroul SIRENE. Potrivit sursei citate, în prezent se derulează procedura legală în astfel de situaţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.