Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Justiţiei, EXPLICAŢII despre prelungirea controlului la DNA

Inquam Photos / George Calin
tudorel toader

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a explicat care este motivul prelungirii controlului la DNA. Întrebat dacă ştie motivele, ministrul a răspuns într-o intervenţie telefonică la România TV că nu, dar că bănuieşte că verificările pot fi mai complexe.

"În cursul zilei de ieri am primit la Ministerul Justiției o adresă prin care mi se comunică faptul că membrii echipei de control au solicitat prelungirea perioadei de control având în vedere complexitatea volumului de activitate pe care trebuie să o desfășoare pentru a își realiza obiectivele. Prin urmare, eu nu am stabilit obiectivele, nu am cerut prelungirea perioadei de control.", a declarat Tudorel Toader.

Citeşte şi: Guvernatorul BNR, anunţ ŞOC despre pensionare: 'O să depun documentele' - VIDEO

Întrebat de jurnalistul Victor Ciutacu dacă a cerut Inspecţiei Judiciare explicaţii cu privire la decizia prelungirii controlului, ministrul a spus:  "Una este planul cu care pleci în  control şi probabil că, de multe ori, alta este realitatea pe care o  întâlneşti. Probabil au văzut că sunt mult mai multe activităţi de controlat, mult mai multe aspecte de notat şi probabil au ajuns la concluzia de a solicita prelungirea termenului.".

"Potrivit noului grafic, controlul se prelungeşte de la 11 august până pe 25 august. După aceea, echipa de control va redacta un raport, pe care îl va prezenta până pe 15 septembrie, după care va fi prezentat secţiei de procurori a CSM.", a completat ministrul Justiţiei.

Citeşte şi: Lovitură de ULTIMĂ ORĂ pentru Cristian Boureanu: Fostul parlamentar a fost TRANSFERAT .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.