Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Justiției îl 'SFIDEAZĂ' pe ambasadorul SUA: 'Ce poţi să discuţi cu un ambasador? El e reprezentantul statului respectiv'

Tudorel Toader Hans Klemm

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a afirmat miercuri, întrebat într-o conferinţă de presă despre subiectele abordate cu ambasadorul SUA, Hans Klemm, că niciodată nu a invitat reprezentanţi diplomatici la discuţii, dar nici nu a refuzat când i-au fost solicitate întrevederi.

Citește și: Iohannis pregătește un CUTREMUR în servicii: Operațiune fulger a președintelui (presă)

"Ce vreau să vă asigur este următorul lucru - de fiecare dată când am primit sau voi primi o solicitare de întrevedere de la un ambasador, îl voi primi şi ne vom întâlni cu plăcere. (...) Ce vreau să subliniez e faptul că eu niciodată nu am făcut invitaţie unui ambasador la Ministerul Justiţiei, pentru că nu e în competenţa mea şi nici nu voi face, dar niciodată nu am refuzat solicitarea unui ambasador de întrevedere şi m-am întâlnit cu foarte mulţi ambasadori. (...) Ce poţi să discuţi cu un ambasador? El e reprezentantul statului respectiv, de unde vine", a spus ministrul Justiţiei, conform Agerpres.

Citește și: Ministrul Muncii, AVERTISMENT pentru primarii care au crescut SPECTACULOS salariile angajaților

Tudorel Toader a precizat că în ultima perioadă a avut întrevederi cu ambasadorii SUA şi Indoneziei, urmând să se întâlnească în cursul săptămânii viitoare şi cu ambasadoarea Franţei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.