Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Justitiei o confirma pe Kovesi si contrazice PSD in cazul Ponta

ponta cazanciuc

Ministrul Justitiei Robert Cazanciuc a facut sambata o declaratie prin care confirma spusele sefei DNA Laura Codruta Kovesi si contrazice intr-un fel zecile de comunicate venite din partea PSD privind coincidenta dintre depunerea motiunii de cenzura de catre PNL in aceeasi zi cu inceperea urmaririi penale in cazul premierului Victor Ponta de catre DNA.

"Procurorii nu isi fac planul de actiune in functie de toate evenimentele zilnice", a spus Robert Cazanciuc intrebat de 'coincidenta' motiune vs. urmarire penala.

Insa pentru a nu face nota discordanta cu partidul, el a nunatat raspunsul sau: "Pe de alta parte ca magistrati, ca oameni ai cetatii, evident ca sunt conectati la ce se intampla in viata publica. Faptul ca procurorii se pot autosesiza, inseamna ca sunt conectati la viata publica. Faptul ca judecatorii si procurorii fac sesizari la CSM pentru ca sunt afirmatii nepotrivite in spatiul public inseamna ca sunt conectati la viata publica. Cred ca procurorii in general au un plan de actiune care nu tine de evenimentele publice", a mai spus Cazanciuc.

Citeste si: Kovesi: Audierea lui Ponta nu are nicio legatura cu motiunea de cenzura a PNL

El a spus de asemenea ca premierul 'categoric nu' trebuie sa isi dea demisia si s-a aratat surprins de acuzatiile care i se aduc.

"Am fost surprins de acuzaţiile aduse premierului. Totodată am constatat că prim ministrul s-a prezentat, atunci când a fost citat, ca orice cetăţean, ceea ce arată foarte clar că în România nimeni nu este mai presus de lege", a mai spus Cazanciuc.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.