Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Justiţiei: PSD mi-a cerut să susţin DNA

robert-cazanciuc

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a afirmat joi, la Botosani, ca DNA este 'o institutie performanta', iar din partea PSD i s-a cerut sa îi sustina pe procurorii DNA în desfasurarea activitatii lor.

'Partidul mi-a cerut sa sustin DNA si am acordat resursele de care a avut nevoie si în materie umana, si în materie normativa în asa fel încât sa ramâna o institutie performanta. Atâta timp cât lucrurile merg bine, nu are rost sa le schimbam', a afirmat Cazanciuc.
Pe de alta parte, ministrul Justitiei este convins ca actiunile anticoruptie au avut rolul de a mari încrederea populatiei în justitie. 'Este o activitate remarcata nu doar în plan intern, ci si în plan extern. DNA are contributia lui la cresterea încrederii în justitie în ultimul timp', a precizat Robert Cazanciuc.
Ministrul Justitiei a mai mentionat, de asemenea, ca 'actiunile procurorilor DNA sunt direct legate de actiunile celor care încalca legea'. 'Daca vor fi încalcari ale legii si oamenii nu înteleg ca exista niste limite în toate, cu siguranta ca vor continua si actiunile DNA', a mai adaugat Cazanciuc.
AGERPRES

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.