Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul MRP. Andreea Pastarnac a avut o intalnire cu degelatia Confederaţiei Sindicatelor Germane

sindicatul German & MRP

Ministru pentru românii de pretutindeni MRP, Andreea Păstîrnac sa intalnit cu delegaţia Confederaţiei Sindicatelor Germane pentru proiectul “Mobilitate echitabilă”. comunicat de presa primit la redactia romanul

Întrevederea ministrului pentru românii de pretutindeni, Andreea Păstîrnac, cu delegaţia Confederaţiei Sindicatelor Germane pentru proiectul “Mobilitate echitabilă”.

content-image

Ministrul pentru românii de pretutindeni, Andreea Păstîrnac, a primit pe 24 mai a.c. o delegaţie a Confederaţiei Sindicatelor Germane în proiectul “Mobilitate echitabilă / Faire Mobilität – Arbeitnehmerfreizügigkeit sozial, gerecht und aktiv” condusă de domnul Dominique John. Din delegaţie au mai facut parte: Letiţia Matarea-Türk, Raluca Gheorghe, Cristian Pinnes, Helga Zichner, Sevghin Mayr, Laura-Timeea Chelebet, Szabolcs Sepsi.

 

Discuţiile s-au concentrat pe modalităţile de sprijinire a lucrătorilor români migranţi în Germania în vederea prevenirii abuzurilor de pe piaţa muncii. Partea germană a punctat dinamica în creştere a comunităţii româneşti din Germania şi a prezentat liniile generale ale activităţii lor în prevenirea exploatării prin muncă şi consilierea emigranţilor din Europa de Sud-Est.

 

În acest context, au fost dezbătute aspecte privind desfăşurarea unei campanii de informare în sprijinul cetăţenilor români ce urmează să lucreze în Germania, precum şi posibilitatea întreprinderii de măsuri destinate protejării dreptului în câmpul muncii pentru comunitatea românească deja rezidentă în statul german.

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.