Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Petre Tobă sesizează DNA

petre toba

Ministrul de interne Petre Tobă a declarat, miercuri, că i-a cerut secretarului de stat Raed Arafat ca toată situaţia referitoare la implicarea conducerii ISU Bucureşti în cazul incendiului de la Clubul Colectiv să fie înaintată de urgenţă DNA pentru a fi valorificată la dosarul penal al cauzei.

Citește și: Dacian Cioloș se implică în scandalul de la ISU: Cerere RADICALĂ

"Domnul prim ministru vă informez că într-adevăr aseară domnul secretar de stat Raed Arafat a luat la cunoştinţă faptul că, încă de la sfârşitul lunii septembrie, o societate comercială care organiza manifestări în clubul respectiv a informat Inspectoratul general pentru situaţii de urgenţă şi conducerea ISU Bucureşti. În momentul în care am avut această informaţie, i-am cerut domnului secretar de stat ca toată situaţia de fapt să fie înaintată de urgenţă la Direcţia Anticorupţie pentru a fi valorificată la dosarul penal al cauzei şi întreaga conducere de la ISU Bucureşti Ilfov a fost pusă la dispoziţie până la definitivarea situaţiei, urmând ca în cursul zilei de astăzi să împuternicim pe altcineva să asigure continuitatea comenzii la structura respectivă", a precizat Tobă, la începutul şedinţei de Guvern.

Citește și: Noi DEZVĂLUIRI despre Raed Arafat: Ce decizie a luat azi-noapte

El a spus că a decis şi o evaluare a sistemului pentru a verifica măsurile care trebuie luate la ISU Bucureşti-Ilfov, inclusiv transparenţa în privinţa sponsorizărilor.

"Vă informez că, totodată, am dat drumul la o evaluare de sistem pentru a verifica măsurile pe care trebuie să le luăm acolo, inclusiv cu transparenţa. Primul pas a fost, v-am informat, cu tot ce a fost transparenţa a tot ce înseamnă sponsorizări", a adăugat Tobă.

Citește și: ”Muzeul” lui Corneliu Vadim Tudor s-a vândut pe o sumă fabuloasă! Andreea Esca a cumpărat și ea

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.