Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Sănătății și președintele CNAS, audiați în Parlament

banicioiu

Nicolae Banicioiu, a fost convocat de Comisia de Sanatate din Parlament, acesta fiind nevoit sa-si intrerupa concediul dupa haosul creat in sistemul cardurilor de sanatate, blocat inca de dimineata. Partidul Național Liberal a luat act cu îngrijorare de situația creată în țară în urma intrării în vigoare a cardului național de asigurări sociale de sănătate și solicită de îndată Ministerului Sănătății și CNAS să ia toate măsurile necesare pentru remedierea situației.

Parlamentarii PNL monitorizează cu atenție situația și vor întreprinde toate demersurile instituționale care le stau la dispoziție în interesul cetățenilor.

În acest sens, grupul parlamentar al PNL din Camera Deputaților i-a transmis o invitație ministrului sănătății, Dl. Nicolae Bănicioiu, pentru a avea o discuție pe acest subiect în ziua de luni, 11 mai a.c., la ora 15.

De asemenea, Comisia de Sănătate din Camera Deputaților a decis cu unanimitate de voturi, la propunerea membrilor PNL, audierea ministrului sănătății, dl. Nicolae Bănicioiu, și a președintelui CNAS, dl. Vasile Ciurchea. Audierea va avea loc săptămâna viitoare, marți 12 mai a.c., ora 12 la sala de ședințe a Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, anunță deputatul PNL Horia Cristian.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.