Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Sănătății, prima reacție, după ce a fost CERTAT de Tudose în ședința de guvern

Inquam Photos / Octav Ganea
Bodog Burcea

Cazul fiului jurnalistei Magda Vasiliu provocat un val de emoție în întreaga societate, iar premierul Mihai Tudose l-a certat public pe ministrul Sănătății, Florian Bodog, pentru faptul că sistemul din sănătate nu funcționează. După ce a fost certat de premier, Florian Bodog a dat asigurări public că acest caz va fi rezolvat cât mai rapid.

Citește detalii despre cazul fiului Magdei Vasiliu

„Am discutat cu mama copilului în cursul zilei. Mi-a relatat exact situația, mi-a spus că a trimis o serie de documente. Cineva i-ar fi spus că trebuie să aducă și copilul ca să certifice un oncolog situația(...). L-am asigurat pe domnul premier că împreună cu șeful CNAS vom verifica toată această procedură și toate prevederile legale cu privire la această situație”, a spus ministrul Sănătății, joi,la Antena 3.

„Vă promit că în noul pachet legislativ, în ceea ce privește acordarea asistenței medicale, voi face tot ceea ce pot împreună cu colegii mei din minister ca să nu mai existe astfel de situații aberante”, a adăugat Florian Bodog.

Şeful CNAS, Marian Burcea, a declarat că, în cazul Magdei Vasiliu, situaţia se va rezolva dacă se demonstrează că fiul ei are un handicap, el precizând că legislaţia nu oferă mamelor concediu medical decât pentru copiii care au până în şapte ani, singura excepţie fiind pentru cei cu dizabilităţi.

Şeful CNAS, Marian Burcea, și ministrul Sănătății, Florian Bodog, au dezvăluit, în direct la Antena 3, adresele de e-mail unde oamenii le pot scrie dacă întâmpină probleme birocratice: mnburcea@gmail.com și ministru@ms.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.